Det grønnes i Parken!

Postet av Ottestad IL den 7. Jun 2018

Hurra for frivilligheten i Ottestad IL Fotball! 

I dag startet ut-rulling av 9'er-banen i Parken og det var ingen sak å få frivillige armer og ben til å hjelpe oss med dette! Mandagsklubben og noen andre gjorde at det tilsammen møtte 12-13 stk. på morgenkvisten, klar til å ta fatt på et nytt kapittel i Ottestad IL 's historie. Kl. 10.30 i dag ble første løper rullet ut. 

2 proffer - en ung herre fra New Zealand og en svensk dame (som styrer det hele) - styrer og bistår og sørger for at leggingen foregår på beste mulige måte! Våre fantastiske frivillige jobber og løper på svenske kommandoer!

9'er-banen antas ferdig lagt ut i dag - i morgen vil påfyll av sand og granulat ankomme stadion. Samtidig høvles 11'er-banen ferdig i dag og asfalt rundt kanter skal så legges. Da vil det være klart for å legge ut gresset som antas være på plass og lagt ut i løpet av helgen. Så skal det i tillegg opp noen nett og andre fasiliteter rundt banen som vil bli ivaretatt i løpet av neste uke. Spennende og gøy! Snart kan vi spille ball på nytt underlag i Parken - dere.

Kl. 13.30 er 70% lagt ut! Fantastisk! 


Ikke alle ville være med på bilde - men her er noen av hardhausene som deltar i dag!

Mange takk til alle som trår til for å hjelpe.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.