Behov for din innsats - UCI Gylne Gutuer

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 6. Aug 2018

Foto: Zuperdehlie | Kåre Dehlie Thorstad

Søndag 2. september tar OIL Sykkel enda et steg, gjennom å arrangere et UCI 1.2 ritt. Sammen med UNO-X og Lillehammer CK er det lagt opp til ei interessant sykkelhelg, men internasjonal deltagelse på høyt nivå. Vårt etter hvert så svært populære Gylne Gutuer avslutter helga. Denne gangen vil også TV2 dekke rittet. Men for å få til et godt arrangement trengs mange funksjonærer.

En del funksjoner dekkes opp av UNO-X (hovedsponsor). Dette gjelder bl.a. hovedsekretariat, biler, MC-er og sjåfører til disse. Men det gjenstår en god del funksjoner ut over dette, som utkjøring av nabovarsler, merking av løypa (det blir fjongere enn før), utkjøring av trafikkskilt og rigging av arenaen på Tingvolltorget på Stange.

På rittdagen 2/9 vil det være behov for ca. 50 løypevakter. De lengste vaktene er på ca. 5 timer, men en god del er også kortere. Denne gangen får vi i tillegg betalt – 100 kroner pr. vakttime! 

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg «til tjeneste». Send e-post, SMS er ring til

                Tor Haugstulen, 918 62 760, tor.ha@online.no

                Terje Fjæstad, 920 93 471, terje.fjastad@gjensidige.no

For å unngå at vi må begynne å «mase» for å få dekket opp vakter og andre funksjoner ber vi om tilbakemelding asap - og senest innen 20. august.

Vi i arrangementsstaben gleder oss, håper dere gjør det samme. Dette kan ikke annet enn bli et høydepunkt på slutten av sesongen 😉

For med info om hele sykkelhelga, sjekk https://www.udw.no/ (og legg merke til hvor bildene er hentet fra!).

Mvh Terje Fjæstad og Tor Haugstulen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.