Fine muligheter for skiaktiviteter i nærmiljøet

Postet av Ottestad IL - Ski den 18. Jan 2019

Fantastiske forhold rett utenfor stuedøra i Ottestad. Bildet er tatt fredag 18.1.19.


Nå er det strålende forhold for aktiviteter med ski på beina. Det er kjørt opp fine løyper på jordene og i idrettsanlegget er det løyper og store flater som egner seg for lek. Vi håper så mange som mulig benytter seg av mulighetene nå som det er så flott. I idrettsparken står lysene på frem til kl 21 på hverdager.

Skigruppen arrangerer skileik for førskolebarn (2013) i Ottestad. Første gang var lørdag 17.1. Da deltok minst 30 glade barn, og veldig fornøyde foreldre. Vi fyrte opp bålkurven og spiste etterpå, populært og hyggelig!

Neste skileik er planlagt lørdag 26.1. kl 11-12. Velkommen!

For barn født i 2012 og eldre har vi faste treningsgrupper hver mandag. Det er aldri for sent å melde seg på om det er noen som ønsker å bli med nå som forholdene er så fine.

Vi minner også om Telenorkarusellen som vi arrangerer mandag 28.11. Et uhøytidelig skirenn som er åpent for alle. Se informasjon under arrangementer. 


Løypenettet i Ottestad og i Idrettsparken kjøres i regi  av skigruppa. Vi har kjøpt ny sporsetter for å sette enda bedre spor, dette kommer oss alle til gode.  Vi hadde satt stor pris på om dere som benytter dere av tilbudet gir en skjerv på Ottestad ILs konto: 1813. 65. 01980 eller på Vipps nr. 130463.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.