OBS Ny parkeringsplass på Hias i byggeperiode 2019-2021

Postet av Ottestad IL den 5. Feb 2019

Fra midten av februar er det anlagt en ny, midlertidig parkeringsplass ved Hias-banen. Denne skal benyttes i tre år mens det bygges ny råvannspumpestasjon ved den gamle parkeringen.

Sykle, gå eller kjør flere sammen 

Vi oppfordrer til mest mulig samkjøring til Hias, eller bruk gjerne sykkel, spark, beina. Det blir trangt om parkeringsplassene, og det er alle vi som kjører bil som skaper trafikkfarlige situasjoner. Færre biler gir mindre kaos.

Ottestadstien legges også om i deler av byggeperioden. Alle endringer vil bli skiltet. Det vil bli gangvei fra banen til garderober og toalettanlegg.

NB. Ikke hent baller inne på anleggsområdet!
Hvis noen sparker en ball over gjerdet til anleggsområdet, er det strengt forbudt å hente denne. Det er avtalt med entreprenør at de vil sørge for å hente baller som havner utenfor gjerdet og kaste dem tilbake på banen. Hvis det er baller som forsvinner over gjerdet om kvelden, så kom tilbake neste dag for å hente.

Inntaket til pumpestasjonen blir 13 meter dyp, her vil vi ikke ha folk som faller ned!

Vi ber alle trenere, lagledere og foreldre om å informere spillerne om anleggsvirksomheten. 

Info fra Hias AS om de nye anleggene 
Hias skal bygge nytt og fremtidsrettet vannbehandlingsanlegg på Nordsveodden i Ottestad. Det nye anlegget skal sikre innbyggerne på Hedmarken trygg og sikker vannforsyning, og sikre kapasitet for vekst i regionen. Hias vannbehandlingsanlegg skal erstatte Hamar vannbehandlingsanlegg, som ble bygd i 1954, og er modent for utskifting.

  • Dette skal bygges:
  • Vanninntak med tilhørende inntaksledning.
  • Ny råvannspumpestasjon på Nordsveodden. Grunnflate: 145 kvadratmeter.
  • Hias vannbehandlingsanlegg med tilhørende rentvannspumpestasjon på Nordsveodden. Grunnflate: 2300 kvadratmeter. (produksjonsstart desember 2021)
  • Overføringsledning i Mjøsa mellom Hias vannbehandlingsanlegg og Hamar vannbehandlingsanlegg.
  • Ny pumpestasjon for pumping til Furuberget pumpestasjon ved Hamar vannbehandlingsanlegg. Grunnflate: 90 kvadratmeter.

Mer og løpende informasjon finnes på www.hias.no . Kontaktperson hos Hias er kommunikasjonssjef Lise Busterud Nordal.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.