Obligatorisk koronavett-kurs

Postet av Ottestad IL den 11. Aug 2020

Fotballens koronavettkurs er obligatorisk for alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball. Det skal være trygge rammer i fotballen, også når det gjelder smittevern. Med kunnskap og forholdsregler skal vi holde viruset på avstand. Koronavettkurset er en del en del av det ansvaret norsk fotball tar for å hindre smitte. 

Vi oppfordrer spillere og støtteapparat om å ta kurset sammen, for eksempel i forbindelse med trening. Gjennomføres snarest, helst før første kamp. Senest i løpet av august. Hver utøver må logge inn med sin unike MinIdrett-bruker for å fullføre kurs. Mobil eller pc.  

NB. Logg inn og ta kurset på nettsiden www.minidrett.no, ikke i appen! Nettleseren Safari kan by på problemer, bruk helst Chrome eller Edge.

Sørg for at alle har opprettet en MinIdrett-bruker i forkant:

Gå inn på www.minidrett.no og klikk Ny bruker. Legg inn navn/personalia (sørg for å ha fødselsnummer 11 siffer klart). 

  • Hvis du ikke har bruker fra før, vil du få beskjed om å lage brukernavn og passord. 
  • Hvis du har en bruker fra før, så er det trolig en av foreldrene som har opprettet denne. Spør om de har brukernavn og passord som du kan bruke
  • Hvis du har en bruker fra før, men ikke finner ut av br.navn/passord, så velg «glemt brukernavn/passord». Legg helst inn epostadresse, og da må du velge den som er registrert hos klubben (den adressen Ottestad IL bruker når de sender deg fakturaer og informasjon). Hvis dette er en gammel epostadresse, så forsøk å legge inn mobilnummer isteden. Ditt eget eller mor/far sitt.


Mer informasjon om koronavettkurset:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/obligatorisk-koronakurs-for-alle-spillere/

 

Brukerveiledning MinIdrett og kursgjennomføring:

https://www.fotball.no/koronavettkurs


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.