Viktig info om fotballkamper

Postet av Ottestad IL den 20. Aug 2020

Viktige presiseringer for fotballkamper i Ottestad høsten 2020: Hver spiller kan kun ha med seg 1 person som publikum. Alle må holde 1 meters avstand. Og vi har kuttet ut betaling med kontanter i kiosken.

Vi har strenge begrensninger om maks 200 personer på anlegget til enhver tid. Det gjelder publikum og spillere. Funksjonærer (kiosk/kampverter/støtteapparat/dommere) teller ikke blant disse 200.

Derfor er det dessverre ikke åpent for alle som vil se fotballkamper i Ottestad. Hver spiller kan invitere med seg EN PERSON som publikum (foresatt, søsken, venn el.l.), mens alle andre publikummere må holde seg hjemme. Kampverter er til stede for å påse at dette overholdes.

Vi har også besluttet å kutte ut kontanter i kiosken denne høsten, av smittevernhensyn. Vi tar betalt med Vipps og kort.

Minner om at vi lever i en unntakstilstand, og at vi må ta godt vare på denne muligheten vi har fått til å drive idrettsaktivitet. Hvis idretten bidrar til smittespredning, vil aktiviteten antakelig bli begrenset igjen, og det er det ingen som ønsker.

Lykke til med gjennomføring av høstens kamper!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.