Ottestad IL støtter Kreftforeningen

Postet av Mari Blokhus Nordtun den 13. Jul 2021

Etter flere år med samarbeid om Krafttak mot Kreft, Rosa Sløyfe og solvett-kampanje, synes vi det var på tide å formalisere vårt samarbeid med Kreftforeningen. Etter noen gode møter med Hamar-kontoret kan vi herved titulere oss stolt samarbeidspartner av Kreftforeningen!

Samarbeidet innebærer at vi skal fremme Kreftforeningens budskap og kampanjer og informere om hvilke tilbud som finnes for pasienter og pårørende. Nå er vi også i gang med å trykke Kreftforeningens logo på alle våre spillerdrakter, godt hjulpet av Freske Fraspark som bekoster trykkingen.

Allerede under TINE Ottestad fotballskole i august får vi besøk av Kreftforeningen som vil dele ut solkrem og arrangere quiz om solvett. I oktober blir det samarbeid om Rosa Sløyfe, hvor vi vil bygge videre på A-lag damer sitt initiativ til å arrangere Rosa Sløyfe-kamper ved å oppfordre flere lag og idretter til å lage tilsvarende kampanjer, gjerne med støtte fra våre sponsorer. I mars håper vi at bøsseaksjonen Krafttak mot Kreft vil gå som normalt igjen, slik at ungdommer i klubben kan sette av en kveld til å besøke innbyggerne med innsamlingsbøsser.

Vi ser frem til å bidra!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.