Oppstart fellestreninger landevei NOK EN NY DATO 20/4 2021

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 26. Mar 2021

Denne teksten erstatter teksten under streken.

Vi starter "felles"-trening med individuell tempo Tøff Tirsdag den 20/4. Vi møtes på Vikingskipet 1750, og kjører en egentest i TT-tempoløypa i Stange Vestbygd. Hold minst 2 m avstand hele tiden og start eventuelle forbisyklinger tidlig og avslutt dem sent. Ikke forsøk slipstreaming.
Rullende start fra opphev 50-skiltene på Vestbygdvegen like sør for kryss Gubberudvegen/Sandvikavegen. Løypa går til Stange krk, høyre (husk vikeplikt!) til Sørum, venstre til Såstad, følg Såstadvegen mot venstre til kryss Kirkevegen ved Lahlum, venstre (husk vikeplikt!) til Stange Kirke, venstre på Vestbygdvegen. Mål ved 50-skiltene, samme sted som start. Strava

Vi kommer tilbake med mer info om fellestreninger etter 20/4 så snart vi har oversikt.

Mer om treningene våre finner du i menylinjen øverst på siden: Treningstider for det overordnede, og detaljert for treningsgruppene i Kalender.

---------------

Vi starter fellestreningene på landevei tirsdag 13/4 torsdag 15/4. Styret ønsker å se hvordan regjeringen justerer koronatiltakene etter påske, og om de lokale tiltakene følger de nasjonale før vi starter opp, derfor utsettelsen. Tradisjonelt starter vi tirsdagen etter påske, men i år ser vi det altså an en god uke.

Regjeringen har meldt at endring i de nasjonale tiltakene tidligst vil gjelde fra 14/4 i stedet for opprinnelige 12/4, derfor justeringen vår.
Vi krysser fingerne for at vi kan sees på Vikingskipet klokka 1750 torsdag den 15!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.